Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: is is met een schoen," vertelde een woordvoerder

is is met een schoen," vertelde een woordvoerder 2 days 19 hours ago #16890

  • yaya2017
  • yaya2017's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Member
  • Posts: 21
  • Karma: 0
Een internationale vervalsingsring heeft Adidas Superstar Femme honderden Nike Internationalist Femme miljoenen dollars Nike Air Force 1 Womens aan valse sneakers naar Nike Air Span 2 Womens de Verenigde Staten verzonden met behulp van een uitgebreid web van fictieve bedrijfsnamen, nep-papierwerk, valse e-mailadressen en brandertelefoons. Dat is volgens een nu ontsloten federale klacht, die zegt dat de nep-schoenen van Nike en Louis Vuitton meer dan $ 472 miljoen waard zouden zijn als het echt was. Iedereen die Eliud Kipchoge van Kenia in oktober de marathonbarrière van twee uur zag doorbreken, zag waarschijnlijk nog iets anders: de Nike hardloopschoenen met dikke zolen aan zijn voeten, en, in een gloed van roze, aan de voeten van de pacers die hem omringen. Deze soorten schoenen van Nike - die koolstofplaten en verend tussenzoolschuim hebben - hebben worden een explosief probleem onder hardlopers, terwijl professionele en amateurracers debatteren of de schoenen zoveel www.carlosvisuara.es energie Adidas Superstar Damen besparen dat ze Nike Air Max 270 Womens een oneerlijk voordeel Adidas Superstar Womens opleveren.

Een nieuwe analyse Nike Air Max 270 Womens door The New York Times, een update van degene die afgelopen zomer werd uitgevoerd, suggereert dat het voordeel dat deze schoenen bieden echt is - en groter dan eerder geschat. Op dit moment lijken ze slechts een handvol populaire schoenen te zijn die is absoluut van belang voor raceprestaties, en de kloof tussen hen en de volgende snelste populaire schoen is alleen maar groter geworden. Deze bevindingen zijn gebaseerd op meer dan twee keer de gegevens die onze eerdere schattingen hebben opgeleverd. Onze gegevens bevatten nu resultaten van meer dan een miljoen marathons en halve Nike Air Force 1 Femme marathons gecombineerd sinds 2014. "We hebben bewijs nodig om te zeggen dat er iets mis is met een schoen," vertelde een woordvoerder van het bestuursorgaan, toen de IAAF genoemd, Nike Air Max 95 Femme vorig Nike Air Max 95 Mujer jaar aan The Nike Internationalist Womens Times. .

Het was een Adidas Superstar Femme groter dan gebruikelijke Nike Air Max 270 Womens mislukking voor Amerikaanse autoriteiten, die de afgelopen maanden verschillende grote namaakoperaties van sneakers hebben afgebroken. Vorig jaar hebben de FBI een valsemunterij uit New York opgepakt, zeggen ze 385.280 paar imitatie Air Jordans het land in gesmokkeld, waardoor Nike mogelijk meer dan $ 70 miljoen aan verloren inkomsten heeft gekost. In oktober hebben federale agenten een koningin gearresteerd waarvan ze zeggen dat ze voor meer dan $ 5 miljoen aan nep Timberland- en Ugg-schoenen hebben verscheept vanuit China naar de regio New York City. Dezelfde maand onderschepten Amerikaanse douane- en grensbeschermingsambtenaren 14.806 paren valse Nike Air Jordans, die $ 2,2 miljoen waard zouden zijn geweest als ze echt waren geweest.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 1.040 seconds